Składniki analityczneSkład
Z wołowiną i serem w galarecie:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego* (14%, w tym 4% wołowiny), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty uboczne z ryb, warzywa, składniki mineralne, cukier, mleko i uboczne produkty mleczne (0,17% dehydrowanego świeżego sera, odpowiadające 1% świeżego sera).
Z indykiem i bekonem w galarecie:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego* (14%, w tym 4% indyka, 1% bekonu), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty uboczne z ryb, składniki mineralne, cukier.
Z kurczakiem i bekonem w galarecie:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego* (14%, w tym 8% kurczaka, 1% bekonu), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty uboczne z ryb, warzywa, składniki mineralne, cukier.
Z jagnięciną i serem w galarecie:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego* (14%, w tym 4% jagnięciny), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty uboczne z ryb, warzywa, składniki mineralne, cukier, mleko i uboczne produkty mleczne (0,17% dehydrowanego świeżego sera, odpowiadające 1% świeżego sera).
* Kawałki: 44 % mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (655 j.m./kg), witamina D3 (100 j.m./kg), witamina E (15 j.m./kg), jednowodny siarczan żelaza(II) (7,6 mg/kg), bezwodny jodan wapnia (0,19 mg/kg), pięciowodny siarczan miedzi(II) (0,66 mg/kg), jednowodny siarczan manganu (1,5 mg/kg), jednowodny siarczan cynku (13 mg/kg), tauryna (413 mg/kg).
Dodatki technologiczne:
Aromaty.
Składniki analityczne
Białko surowe | 11.5 % |
Tłuszcz surowy | 2.5 % |
Włókno surowe | 0.05 % |
Popiół surowy | 2.5 % |
Wilgotność | 82.0 % |
Kwasy tłuszczowe Omega 6 | 0.4 % |